Akartok sírva röhögni? Egy módszer, hogy olvassátok a következő blogot: gyuloltellensegeink.blog.hu . Muszáj reklámozzam, mert provokálni tudni kell. És amúgy meg igazuk van:P.


Másféle sírva röhögés áll fenn akkor, ha az ember nem tudja, hogy ordítson vagy nevessen. A teljes cikk lényegtelen, nem akarok most belemenni abba hogy milyen aktuálpolitikai felhangja lehet annak, ha esetleg kiderülne hogy... Jó, hogy nem fog kiderülni április közepéig semmi. De ugyanakkor. A rendőrség ért hozzá, a helyszínelők értenek hozzá, a köznép meg laikus (mindjárt mondom, miről van szó). A következő idézet az indexről való. A link a cikk alján.

„A férj ezután öngyilkosságot kísérelt meg, előbb felvágta az ereit, majd többször mellkason szúrta magát. Miután ez nem vezetett eredményre, bement a garázsba, és a láncfűrésszel többször megsebesítette a homlokát, végül a láncfűrésszel elvágta a saját torkát. Néhány perc alatt elvérzett.”

Én nem vagyok orvos, és nem vagyok pszichológus, de ugyanakkor. Először felvágja az ereit. Vár... Hm, még élek, nosza a konyhakés! Sziri-szuri, difi-döfi. Mellkasba. Nem hasba, mellkasba a 20 centis konyhakéssel. Tüdő minimum, ha valami csoda folytán nem is a szív. Mérnök a faszi, tehát azért, bár nem a szakmájába vág, tudja, hogy hol a szíve. No mindegy, felvágott erekkel, többször mellkason szúrva látja ám hogy még lát. Meg érez. Hörögve, véres habot köhögve, olyan sérülések után, hogy a legnagyobb szuperhősök, akiktől Rambo sírva könyörögne autógrammért, maximum a fegyvert képesek megemelni hogy haláluk előtt végezzenek az ellenféllel, a kolléga kiballag a fészerbe. Nem tudom, bizonyára megunta szurkálni magát. Persze, feltételezve, hogy nem volt komplett, elengedjük neki hogy elengedte a kést, és a torkára már beüzemelte a láncfűrészt. Gondolom akkumulátoros volt, hogy ne kelljen még be is dugja, vagy benzinnel feltöltse (ezek újabb ötleteket adhattak volna neki). Emelgeti, nem kapja el a nyakát, de a homlokát sikerül, végül csak becsípi az ütőerét, és ezek után percek múlva elvérzik. Hihető történetek című rovatunkat hallották.

Ilyenkor belegondolok, hogy talán Amerikában történt egy eset, mikor nem fogadták el az öngyilkosságot, mivel a faszi több késszúrással végzett magával. És erre, mint az ottani szakértő mondta, bármilyen elme esetében az esély igen csekély. Ez az önterminátor meg felvágta az ereit, késtartót csinált magából, és végül nekiállt a forogvanyiszálóval metéltet csinálni a fejéből. Tényleg ennyire hülyének vagyunk nézve? Komolyan mondom, akkor, mikor olvastam, hogy mit csinált, nevetnem kellett. Nem vagyok perverz, de elképzeltem, a morbid vígjátékok forgatókönyvét, olyan fordított 'final destination' stílusban, mikor a hősünk mindenáron öngyilkos akar lenni, de nem sikerül az istennek se. Szánalom, nincs rá jobb szó. Tehát ilyen egy öngyilkos napjainkban. Ismétlem, hülyének vagyunk nézve.

De van ma estére más mese is. Nagyjából két éve történt, egy csendes szerbiai falucskában. Nyugodt, békés délután volt, néha-néha beúszott egy kisebb bárányfelhő a nap elé, a szél andalító szellővé csendesedett amikor... TSÜÜÜ-SÜÜÜÜ-DURRR! Ez egy RPG (páncélököl, geekeknek bazooka) hangja volt. Nyomban a sustorgó durranás után halk kattogás hallatszik: tatatatatata-TATATATATATATATATATA!!! Hm, néznek össze a falu lakói, miközben rezignáltan nyúlnak a szűk egy évtizede eltett fegyvereik után. A kimerészkedők egy fiatal szerb férfit látnak, (nevezzük Milonak) aki vörösödő fejjel lő egy házromot, mellette a földön a füstölgő RPG. Újabb vita, bólogatnak a falusiak. A Milo megint veszekedik az anyósával... Mi van? Igen. A bíróságon elmondta, hogy az anyósát okolja kudarcba fulladt házasságáért, és ezért bosszút kell álljon. Ne sikkadjunk el a fölött, hogy a fószer RPG -vel ment neki anyóspajtásnak, majd utána, hogy teljesen kiélje magát, elővette a jó öreg Kalasnyikovot is. És a fordulat, ami a korábbi történettel összekapcsolja, és amire ezek után sokan már rájöttetek. A szerencsétlennek nem sikerült megölnie az anyósát (aki egy 26 éves vén csoroszlya). Na ez milyen. Csodás túlélések, című rovatunkat hallották.

A link az indexről: http://index.hu/bulvar/2010/03/16/az_apa_kaszabolta_le_a_csaladjat/

Szerző: Gidro  2010.03.17. 19:38 komment

Címkék: blog nem vélemény történet élni

süti beállítások módosítása