Most egy kis anyázás következik. Ez itt tisztán pajta, a kultúrának a nyoma se látszik, még egy gyenge kísérlet sem arra, hogy a nyomának a nyomára bukkanjunk. Jut eszembe: Nem,nem provokáció. Én is azt hittem, de nem az. Azaz nem szándékos, nem pusztán azért van, hogy provokálja a népet. Szóval:


Azt még lenyelem, hogy Thomas a gőzmozdony egy hímsoviniszta rajzfilm (http://index.hu/kultur/blog/2009/12/12/thomas_a_gozmozdony_tul_konzervativ/?cp=1 ). Aj, bocsánat, túl konzervatív. Azaz maradi, mert ami konzervatív, az csak negatív lehet... Megnyugodtam abban, hogy brit tudósok bebizonyították, hogy az angyalok nem tudnak repülni. Huh, ez van, de szar nekik. De az, hogy egyes emberek már mindenhol barmulnak az sok.

Nem néztem még meg az 'Avatar' című filmet, bár hallottam róla, elég sokat. Úgy mondják, a moziban érdemes megnézni, hát sort kerítek rá egyszer. De addig is, hírt adok arról, hogy evakuálni akarom magam innen:P.

http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2010/01/08/kiakadtak_a_melegek_a_hetero_na_vikon/

Ez, ezt olvassa el mindenki. És utána tegye fel magának a kérdést. Itt már ugyan mi a jó szagú stb. stb. történik? Igen? Nincsenek benne homoszexuálisak? Sőt az idegenek sem azok? De még egyetlen egy sincs köztük? Hát lehet ilyen filmet csinálni, ami ennyire kirekesztő?... Szentséges világ, hát hova kerülünk így!? Kész, elég. Nos, komolyan mondom, az ilyen akcióik után ne csodálkozzanak, ha a véleményemet egy mostanában igen gyakran elhangzó szófordulatba préselem. Mocskos-buzik. Így ennyi. Mert erre nem lehet mást mondani. Akkora képtelenség, ami történik, hogy a józan gondolkodás teljesen háttérbe szorul a reakciónál is. S alája bevágják, hogy a rendező anyázik az egyik ilyen aktivistának. Jól teszi. Mert erre nem lehet azt mondani, hogy akkor beszéljük meg, jussunk megegyezésre. Nem, ezek nem normális homoszexuálisok. Azzal együtt, hogy nem megyek bele abba, hogy az normális-e, vagy nem, fogadjuk el, hogy ez egy létező dolog, társadalmunk része. Nem kell szeretni, sőt még tolerálni se ha nem akarjuk, de vadászni rájuk nemcsak hogy fölösleges, hanem embertelen is.

De ezek a buziságukat kirakatba helyező, azt úgy pajzsként, mint fegyverként használó egyedek nem tartoznak a fenti normális kategóriába. Ezeket ha egyszer valaki megfogja (reménykedjünk, hogy ilyen szörnyűség nem is fog történni, mint amit most leírok), elveri őket úgy, hogy csontjuk nem marad, majd mikor kérdik, hogy miért tette, akkor a válasz nem az lesz, hogy mert egy provokátor kis szarzsák vagy, nem az, hogy te és a fajtád vet rossz fényt az egész ún. másságra, hanem az, hogy mert buzi vagy. Ennyi. És természetesen ez szörnyű dolog, valakit csak azért mert-, és én teljes mértékben elhatárolódom, de azért érezzünk már rá. Egyszer fognak jönni azok, akiket most a falra festenek, és kirekesztik belőlük a levegőt, mert addig mondják bele a szélbe, amíg valaki nagyon megunja, hogy ok nélkül sápítoznak, és megadja nekik azt amitől 'félnek'. És magukra hozzák a bajt az ilyen agresszív nyomulással. Nem, az ilyen hírre, az emberek jelentős része - akiknek nincs is bajuk azzal, hogy ők homokosok – felhördülve azt mondja, hogy ó ti mocskos köcsögök. És, ha sokszor adnak okot arra, hogy ezt mondják, néhányan úgy maradnak. Ilyen felhördült állapotban. Nézzetek csak körül, tudtok esetleg olyan csoportot, vagy akár népet, akit a legtöbbünk reflexből elutasít? Azt hiszem igen. És ennek is mi az oka? A fentebb vázolt rendszer, hogy bizony addig-addig túráztattak minket, amíg legtöbben úgy maradtunk. Szóval vigyázni kérem, ha sokat lökdösik a vonatot, be fog indulni, és akkor már hiába jajveszékelnek hogy nem lehet megállítani...

Szerző: Gidro  2010.01.08. 14:46 komment

Címkék: blog jaj idiokrácia

süti beállítások módosítása