Régen jelentettem be, hogy néha-néha politizálni is fogok a blogon. Eddig nagyon tartottam magam a néha-néhához, de most fordulatot vettem. Legalábbis ma estére, éjszakára. Először is nézzünk körül Magyarországon, ahol nagy erővel zajlik a kampány, aminek a lényege az, hogy a Jobbik szar. Ezt napjában ötször elmondják különböző internetes oldalakon, a tv-ben, újságokban, mindenhol a médiában. Meg mellesleg valaki több tíz milliót sikkasztott. De a Jobbik nagyon rossz. Ja, és a harmadik, gyakorlatilag ügynöktevékenységet folytat a parlamentben, de ez semmit sem számít, mert a Jobbikos tagokról kiderült, hogy nem a bibliát csókolgatva élik az életüket, és mielőtt magukra vették volna ezt a hű de nagyon konzervatív, keresztény köntöst, egészen emberiek voltak. Hm, elsőként a frissebb, és kisebb ágyút veszem elő.

http://kepviselofunky.blog.hu/2010/03/25/jobbikos_nemzetpolitikus_penisznagyobbitoval

Tehát részeg is volt, meg a vákuumpompába rakott egy virslit. És basszus egy rohadt virslit! Igazi fáradt ember, egyetlen bajom vele, hogy miért a Drehert issza, mikor az a magyar sörökkel egyszintű lóhúgy, szerintem. Mint itt-ott hallottam, bizony az egyetemen be- berúgott. Öh... É-S??? Basszus, miért találták ki azt a mondást, hogy nem alkoholista, hanem egyetemista? Az, hogy hetenként egyszer iszik egyet, az sehol sem kompromittáló szerintem. Inkább fiatalon, az egyetemen tombolja ki magát, mint később, mikor családja lesz. Egy házibulin bepiált, minden jel szerint. Juj. Na, ennyit erről. És most jön a nagyágyú.

https://www.youtube.com/watch?v=KXxwF0rNRIs&feature=related

Király András sajnos már lemondott, pedig nagy dumás a gyerek, és valószínűleg valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt áll. A szövege, az korrekt ha a munkást elfogadjuk helótának:D. Sok hozzáfűzni valóm nincs is, esetlegesen felhívom a figyelmeteket egy másik videójára, ahol valamilyen egy eurós szar görög bort szid (miután megitta). Összegezve elment Görögországba, úgy, ahogy a fiatalok nagy része szeret menni, inni, szórakozni, bulizni. És azt is csinálta. Ha tahó, hát tahó, két üveg bor után nem szavalhatja az Iliászt a 'helóta geciknek'.

Szóval tényleg ez a legnagyobb baja a Jobbiknak? Hogy a párt tagjairól derül ki, hogy bizony fiatalon (most is azok) emberek voltak? Ezzel szemben meg az lenne a jó dolog, hogy valaki az egyetemista évei alatt szorgalmasan tanul, nem jár sehova, főleg nem rúg be a társasági élete kimerül abban, hogy esetlegesen rész vesz egy-egy diákkörön? Persze, részt kell venni, de nem csak és kizárólag... Valóban, mint sokan megfogalmazták, ezzel nincsen baj, elvégre mindenkiről lehetett volna olyan fiatalkori képet, és videót csinálni, amit ma nem szívesen mutogatna, ha felelős pozícióba kerül. A baj azzal van, hogy egy már-már nem emberi, tradicionális, konzervatív keresztény külsőt erőszakolnak magukra, mikor jó részük nem az. A párt követeli tőlük, és a pártnak meg kel felelni. Tehát beírjuk, hogy napi biblia, meg ilyen keresztény, meg olyan szeretet, és CSAK AZ. Nem, nem csak az, isten őrizzen, hogy csak az lenne, az már olyan vad fanatizmus, amiből senki nem kér. De hol zárja ki az, hogy valaki az egyetemen bulizott azt, hogy a magyarságért őszintén munkálkodik, hogy alapvetően jó keresztény legyen? Mert nem dogmatikusan követi a vallását? Miért, ki követi úgy? Egészséges ember nem lehet ma dogmatikusan vallásfanatikus, a Jobbik hiába sugallja ezt, mert hülyeség. És ez a legnagyobb hibája a pártnak. Szentnek akar látszani, holott nem az, és ez nem negatívum, senki nem várhat el tökéletességet tőlük, csak erre még nem jöttek rá. Na mindegy, a kampány szlogenje nekem akkor is a 'pinceízű bor', és a 'hélótageci' marad:)

Frissités: Egyre szimpatikusabbak! A Szent Magyar Gondolat mellett van a lánynak melle. meg jó pár dolog. De na, látható, milyen széles társadalmi szegmenst fog le a gárda, avagy a jobbik. Ja, erről beszélek: http://velvet.hu/szex/2010/03/27/pornos_gardista/

Szerző: Gidro  2010.03.26. 02:28 komment

Címkék: kampány jobbik hélóta

süti beállítások módosítása