1. Senkinek se adj tanácsot, csak ha megkérnek rá.
  2. Ne beszélj a gondjaidról másoknak, hacsak nem vagy biztos abban, hogy igazán hallani akarják.
  3. Ha másvalaki tanyáján tartózkodsz, mutass tiszteletet, máskülönben ne menj oda.
  4. Ha a tanyádon egy vendég bosszant, bánj el vele kegyetlenül.
  5. Ne közeledj senkihez szexuálisan, hacsak meg nem kapod tőle az erre felhatalmazó jelzést.
  6. Ne vedd el azt, ami a másé, hacsak az nincs terhére a tulajdonosának, és erre kifejezetten fel nem szólít.
  7. Ismerd el a mágia hatalmát, ha sikeresen használtad vágyaid eléréséhez. Ha tagadod a mágia létezését, miután használtad, mindent elveszítesz, amit szereztél.
  8. Ne panaszkodj olyasmi miatt, aminek nem lenne kötelező alávetned magad.
  9. Ne árts kisgyerekeknek.
  10. Ne ölj nem emberi állatot, hacsak rád nem támadnak, vagy ha élelemre van szükséged.
  11. Amikor közterületen jársz, ne háborgass senkit. Ha valaki téged háborgat, szólítsd fel, hogy hagyja abba. Ha tovább háborgat, pusztítsd el.

Ma néztem utána, és valljuk be, nem akkora marhaság. Ugyanakkor felmentem arra az oldalra, ami a magyarországi követői készítettek, és hát... hogy is mondjam. Durva Pont azt művelik, amit a média is bemutat időnként. És pont úgy néznek ki. És adottak a bűnök is, amiket kerülniük kell. Ezek a következők:ostobaság, pózolás, szolipszizmus, önámítás, csordaszellem, szűklátókörűség, múltfeledés, önromboló büszkeség és az esztétika hiánya.

Amennyire én láttam, minden bűnt elkövetnek, amit a vallásuk tílt. Ostobán pózolnak, az ideológiájuk olyan harmatosan szar, és szélsőségesen nagy baromság, hogy nyugodtan lefödi a szolipszizmust, elhiszik hogy ők jobbak, csak együtt élik ki magukat és a többi és a többi. Fölösleges sorolni. Legyen elég az, hogy azokkal a fekete ruhás díszjancsikkal szemben, az eredeti tanítások majdhogynem elfogadhatóak. Ha egy kicsit elemezzük, akkor egészen emészthetőek.

A négyes pont ami kissé radikális, de mindenképpen aki hozzám jön, és tiszteletlenül beszél velem, megsért, azt kirakom. A hetes... Nevezzük isteni segítségnek? Véletlennek? Kicsivel jobban hangzik. A tízes pont kissé homályos. Emberi állatot? Ez most ember, vagy állat? Mert ha ember, akkor köszönöm, nem kérek. Viszont, ha állat, akkor már túlzottan szelíd is:). A tizenegyes pont megint radikális kissé, de ez még belefér. Összesítve egész jó dolgok, nem gondoljátok? És ehhez képest, aki ma magát sátánistának vallja, az hibbantként viselkedik, fordított keresztekkel, miegymással. Barmok. Na, ez a sátánizmus. Ami nem egy vallás, hanem egy világnézet. Öntudatlanul is követheted, és követed is.

Szerző: Gidro  2010.05.06. 22:14 komment

Címkék: világnézet sátánizmus

süti beállítások módosítása